Μια απαραίτητη δεξιότητα 

Η κολύμβηση δεν είναι απλά ένα άθλημα αλλά μια από τις απαραίτητες δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσει ένα ελληνόπουλο μια και η θάλασσα είναι η δεύτερη φύση μας

Τα περισσότερα κολυμβητήρια δέχονται παιδιά από 4 ετών και άνω. Αυτό που θέλουμε στο παιδί, πέρα από την ηλικία, είναι να έχει βγάλει την πάνα και να είναι σε θέση να συνεργάζεται με τον δάσκαλο. Να καταλαβαίνει δηλαδή τις οδηγίες που του δίνει ο δάσκαλος και να μπορεί να ζητάει να πηγαίνει στην τουαλέτα.

 

 

 

Ένα άθλημα πισίνας γένους θηλυκού.

Άρρηκτα συνδεδεμένο με το μπαλέτο και τον χορό, η συγχρονισμένη κολύμβηση έρχεται να «παντρέψει» τη χάρη και τον ρυθμό με τις τεχνικές κολύμβησης, την αντοχή, την ισορροπία, την ευλυγισία και τον συγχρονισμό, αλλά και την ομαδική δουλειά.
Και μην ξεχνάμε τη θεατρικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση που καθιστούν το άθλημα αυτό σε απόλυτα διασκεδαστική ενασχόληση, πρώτα από όλα για τα ίδια τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς που απολαμβάνουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα κάθε τόσο στις επιδείξεις.

 

Τα πλεονεκτήματα του baby swim είναι πολλά από το πρώτο εξάμηνο της ζωής του μωρού  και έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα για αυτό. Από το συναισθηματικό δέσιμο με τον γονιό του έως την επαφή με το υγρό στοιχείο που το ηρεμεί, τη καλή φυσική κατάσταση, γνωριμία με το σώμα του και τις κινήσεις και άλλα πάρα μα πάρα πολλά.

Agenda

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31