Ένας νέος ιστότοπος γύρω από το δραστήριο παιδί …

 

To kidΖclub.gr είναι μια σελίδα που πληροφορεί με άποψη τους γονείς για το τί συμβαίνει σήμερα στην αγορά που απευθύνεται σε δραστήρια παιδιά.

Σπορ, Κέντρα άθλησης, Ακαδημίες, Σύλλογοι και νέες τάσεις στην δημιουργική απασχόληση,  εξωσχολικές δραστηριότητες, οι καλύτεροι παιδότοποι και ό,τι «παίζει» στην Αττική μέσα από την εβδομαδιαία ατζέντα.

Ακόμη, η πληροφόρηση καλύπτει και τις προσφορές της εβδομάδας από καταστήματα και εταιρίες βρεφικών και παιδικών προϊόντων με έναν χρηστικό οδηγό αγοράς.

Σκοπός: Να καλύψουμε την ανάγκη υπεύθυνης και έγκριτης ενημέρωσης όσων αφορά σε επιχειρήσεις νηπιακής και παιδικής διασκέδασης και εξωσχολικών δραστηριοτήτων παιδιών ηλικίας από 0+ έως 12 ετών.

Ομάδα: Η δημοσιογραφική ομάδα μας αποτελείται από γονείς που μαθαίνουν τι παίζει κατευθείαν μέσα από την παιδική κοινότητα και γράφουν έχοντας πάντα ως γνώμονα την αγνή διασκέδαση του παιδιού, την πνευματική αλλά και σωματική ευεξία με ηλικιακά, αλλά και ψυχολογικά κριτήρια.

Μην ξεχνάμε ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό και εμείς οι γονείς οφείλουμε να του προσφέρουμε ερεθίσματα που θα εξελίξουν τις ικανότητές του και την μοναδική προσωπικότητά του.

 

Στοιχεία επικοινωνίας για επιχειρήσεις και mail lists Δελτίων Τύπου

Υπεύθυνη ύλης
Μαρούσα Πάππου

KidZclub.gr
38 χλμ. Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη
Εμπορικό Κέντρο Porto Center
Τηλ: 22990 76769
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Agenda

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31